Skip to main content

Ons doel is om iedereen aan te sporen om drankblikjes niet zomaar weg te gooien. Dat doen we met verschillende activiteiten. Verslagen van die activiteiten vind je hier!

NSMBL

Samen met NSMBL, een van de grootste lifestyleblogs van Nederland, hebben we een campagne bedacht waarbij er 15 winnaars een mooi sieraad kregen, dat gemaakt werd van een drankblikje.

Een edelsmid liet het proces van omsmelten zien en maakte 15 limited edition kettinkjes. De hoofdwinnaar won naast het sieraad ook een bezoek aan de redactie.

Klik hier voor de blog en video van NSMBL.

Every Can Counts wil mensen aanmoedigen om drankblikjes te recyclen. Niet alleen als mensen thuis zijn, maar ook op hun werkplek of wanneer ze onderweg zijn.

Lancering ECC in België groot succes

Augustus 2017

In totaal bezochten ruim 250.000 mensen de ECC-stand tijdens de aankomst van de Tour de France in Luik en de agrarische markt in Libramont. Kinderen en volwassenen konden uit gerecyclede drankblikjes allerlei objecten maken, zoals sieraden en waxinelichthouders. Populair was ook de photobooth. Door een foto te maken in de photobooth maakten bezoekers kans op een fiets.

In totaal hebben we met deze evenementen meer dan 320.000 mensen bereikt.

Klik hier voor een impressie van de evenementen in Luik en Libramont.